Bosanski  English  Italiano  Français 
Lion Pension Home Page
    Dobrodošli u Hostel "Pansion Lion", moderni butik hostel koji se nalazi u samom srcu Sarajeva. Hostel "Pansion Lion" je smješten u Starom Gradu i omogućava da se putnik uputi pješice do Nacionalne Biblioteke "Vijećnice", Katedrale, Gazi Husrev-begove džamije, kao i poznatih trgovina i građevina izgrađenih u orijentalnom i austro-ugarskom stilu. Hostel "Pansion Lion" nudi jedinstvenu eleganciju s obilježjem luksuznog hotela koji je pogodan kako za posao tako i za putnike s rusacima i mlade koji obilaze svijet.

    Ovo porodični pansion nudi jednokrevetne sobe, dvokrevetne sobe, trokrevetne sobe, četverokrevetne sobe, pa čak i zajedničku spavaonicu sa 10 kreveta za mlađu populaciju. Sve sobe su čiste sa puno svijetlosti i mnogim orijentalnim dekoracijama jedinstvenim za svaku sobu te su opremljene sa posteljinom i ručicnima kao i sa TV-satelitom.

    Ljubazno osoblje je spremno pomoći vam u svakoj situaciji te učiniti vaše vrijeme dostojno uživanja. Cjelokupna porodica govori mnogobrojne jezike. Tu je čak i praonica rublja dostupna na licu mjesta koja vam je na usluzi. Recepcija je otvorena i pod video nadzorom 24 sata na dan.

    Više od samo hostela, Hostel "Pansion Lion" je mjesto gdje se možete opustiti, zaboraviti svoje brige i uživati u blagodatima i luksuzu koji se ne mogu očekivati u običnom hostelu. Dođite i doživite Sarajevo u udobnosti Hostela "Pansion Lion". Radujemo se vašoj posjeti.

- Osoblje Liona